Categories

  • Няма категории

Most Popular

Most Viewed

Да завържем косите на опашка

коса на опашкаПредставяме ви най-актуалните за сезона конски опашки, идващи директно от модния подиум. Изберете най-подходящата за вашата коса и я покажете с гордост на всички. Лесни и бързи за направа, конските опашки са символ на несломимия женски дух и неподправен сексапил.

1. Пригладете до блясък корените на косата и вържете на висока опашка. Оставете един свободен кичур и го усучете около ластика, за да го прикрие оптически.

2. Вържете косата си на по-ниска опашка, като се старайте да не извадите опашката изцяло от ластика. Нека пътят е страничен.

3. Разделете опашката си на две равни половини, като усучете спираловидно всяка една от тях. Напръскайте с лак за коса и ги съединете накрая с подходяща шнола.

4. За да придобиете ретро излъчване, навийте цялата дължина на опашката в едри букли. Така ще се сдобиете с изключително нежна и женствена фризура.

5. Бретонът е винаги актуален и отива на всяка дължина, цвят и форма на косата. Задължително експериментирайте в съчетание с ефирна опашка.

6. Рошавият ефект е модерен и тази зима, така че не се колебайте да разрошите внимателно косата и опашката си с тънък гребен.

7. Придайте обем и лек футуристичен полъх в основата на косата. Тупирайте нежно и прихванете в конска опашка.

8. Комбинирайте прическата с впечатляващата бохо плитка. Вържете косата на много висока опашка и сплетете дължините в плитка, така че да се спуска отстрани на лицето.

9. Нека опашката се спуска странично, само от едната страна на лицето. По този начин леко ще намеква за вашата романтична страна. Прикачете към ластика атрактивно цвете или друг искрящ аксесоар.

10. Разделете косата си по ширина на две равни части. Фризирайте и двете на конски опашки, като горната се прикрепя с ластик към долната.